Over Ons

Over de Spuiterij

De Spuiterij is gespecialiseerd in het spuiten van metalen oppervlakten van toepassing voor zowel binnen als buiten. Afhankelijk van de toepassing/gebruik van uw product adviseren wij u graag over de juiste voorbewerking, stralen wel of niet, en de te gebruiken verfspecificatie.

Handzame, seriematige maar ook grote metaalproducten tot een lengte van 13 meter kunnen door ons worden verwerkt. De Spuiterij onderscheidt zich door haar snelheid, klantgerichtheid, service en flexibiliteit. 

Wij beschikken over een eigen transport service. In overleg halen en brengen wij uw producten (tegen betaling) op een gewenste bestemming in Noord Holland. Daarnaast besteden we veel zorg aan verpakken zodat u de producten in goede staat ontvangt.

Over

Klantgericht

De klant staat bij ons centraal, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Een persoonlijke, transparante en duurzame samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel.

Snelle levering

Een snelle levertijd is voor onze klanten van groot belang aangezien het spuiten vaak een van de laatste schakels in de cyclus van hun producten is. Wij kunnen vanaf het moment van afleveren, een korte levertijd van gemiddeld 1 week doorlooptijd garanderen.

Hoge kwaliteit

De hoogste standaard aan kwaliteit, passend bij de ambities van onze klanten