SPUITEN

Spuiten

Onze straalafdeling is een onmisbare schakel in de afwerking van industriële producten. De gekozen materialen zijn bepalend voor de wijze van voorbehandeling. Objecten worden naar gelang aard, samenstelling en afmetingen gestraald met gebruikmaking van speciale technieken. De toegepaste bewerkingsmethoden en de uiterst moderne apparatuur voldoen aan de hoogste milieueisen.

Ons spuitteam bestaat uit ervaren industriespuiters. De kwaliteit van het spuitwerk voldoet bij ons aan de hoogste eisen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een overdrukcabine; uniek voor een industriespuitbedrijf.

Industrieel-spuiten-de-Spuiterij

Klantgericht

De klant staat bij ons centraal, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Een persoonlijke, transparante en duurzame samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel.

Snelle levering

Een snelle levertijd is voor onze klanten van groot belang aangezien het spuiten vaak een van de laatste schakels in de cyclus van hun producten is. Wij kunnen vanaf het moment van afleveren, een korte levertijd van gemiddeld 1 week doorlooptijd garanderen.

Hoge kwaliteit

De hoogste standaard aan kwaliteit, passend bij de ambities van onze klanten

Metaal-spuiten-bij-de-Spuiterij

In de uiterst moderne overdruk-spuitcabine kunnen ook grotere machines in één keer gespoten worden. Wij beschikken over 4 spuitercabines, waarvan de grootste cabine onderdelen kan spuiten met een maximale lengte van 13 meter.

Met een speciaal monorailsysteem worden de te spuiten en gespoten onderdelen snel in en uit de spuitcabine getransporteerd.

Van gespoten machines en materialen kan eventueel een computer gemeten laagdikte-rapport worden gemaakt.

Toepassingsgebieden zijn oa:

·       Machinebouw

·       Voedingsmiddelenindustrie

·       Interieurbouw