Gespecialiseerd in industrieel straal en spuitwerk

Spuiten

Ons spuitteam bestaat uit ervaren industriespuiters. De kwaliteit van het spuitwerk voldoet bij ons aan de hoogste eisen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een overdrukcabine; uniek voor een industriespuitbedrijf.

Certificaat

In samenwerking met de verffabrikant is het eventueel mogelijk bij het spuitwerk een garantiecertificaat worden afgegeven, waarmee de kwaliteit wordt gegarandeerd tot 5 jaar na de spuitdatum.

Van gespoten machines en materialen kan bovendien een computer gemeten laagdikte-rapport worden gemaakt.

De details

In de uiterst moderne overdruk-spuitcabine kunnen ook grotere machines in één keer gespoten worden. Wij beschikken over 5 spuitercabines met een totale oppervlakte van ongeveer 230 m2.

Temperatuur

’s Nachts blijft de spuitcabine op een constante temperatuur, waardoor het spuitteam ’s morgens geen kostbare spuittijd verliest.
De temperatuur kan na het spuiten opgevoerd worden tot 40°C voor een snelle droging.

Monorail

Met een speciaal monorailsysteem worden de te spuiten en gespoten onderdelen snel in en uit de spuitcabine getransporteerd.

Glasparelen

Glasparelstralen is een behandeling die kan worden toegepast op vrijwel alle non-ferro materialen zoals: roestvrijstaal, aluminium, koper, ect. Door middel van perslucht vermengd met stukjes glas, wordt het object schoon gestraald. Na het glasparelstralen kunnen objecten nog verder worden verwerkt (bijvoorbeeld aflakken), maar met name voor roestvrijstaal en aluminium is glasparelstralen de eindbewerking.

Toepassingsgebieden zijn oa:

  • Machinebouw
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Interieurbouw